נשיא ההתאחדות בכנס התחדשות עירונית בירושלים: "בניגוד לראש העיר תל-אביב, ראש עיריית ירושלים פועל באופן חיובי לקידום ולפישוט ביצוע פרויקטים בהתחדשות עירונית" : בוני הארץ

נשיא ההתאחדות בכנס התחדשות עירונית בירושלים: "בניגוד לראש העיר תל-אביב, ראש עיריית ירושלים פועל באופן חיובי לקידום ולפישוט ביצוע פרויקטים בהתחדשות עירונית"

נשיא ההתאחדות בכנס התחדשות עירונית בירושלים:

בכנס יזמים בנושא התחדשות עירונית, שהתקיים בירושלים ב-3 למאי, ראש העיר, ניר ברקת התייחס בעקיפין לרעידת האדמה הקשה שפקדה את נפאל שבוע קודם ודיבר בחיוב על תוכניות תמ"א 38: "להשקפת עולמי, תמ"א 38 מבורכת לעיר ירושלים, כאשר מעבר לפרמטר הרחבת הדיור – מדובר בהצלת נפשות של ממש עם חיזוק המבנים כנגד רעידות אדמה".

נשיא התאחדות בוני הארץ, ניסים בובליל התייחס לתמיכת עיריית ירושלים ובהמשך לדברים שאמר מספר שבועות קודם, בכנס השנתי של איגוד מהנדסי הערים בתל אביב ואמר: "בניגוד לראש העיר תל-אביב, ראש עיריית ירושלים פועל באופן חיובי לקידום ולפישוט ביצוע פרויקטים בהתחדשות עירונית והתמ"א 38".

יו"ר ארגון הקבלנים בירושלים, בועז ישראל אמר כי הוא רואה את עתיד הבנייה בירושלים בעיקר בפרויקטים של תמ"א 38 והתחדשות עירונית: "הורדת המחירים בירושלים תגיע רק דרך תנופה בבנייה של התחדשות עירונית".

לקריאת הכתבה המסקרת את האירוע לחצו כאן